0724 323 880

Acceptăm credit imobiliar

Large
Villa

Spațiu pentru propria poveste de succes, în 142 mp și 350 mp de grădini, cu luxul naturii și al evadării din oraș incluse.

Savuroasă, ca poveștile de succes

Începe viața cu loc de creștere aproape de oraș, dar departe de agitație, într-o construcție inspirată de idealul visului american: libertatea de a fi stăpân peste propria poveste.

Vilă spațioasă, cu teren generos

168 000 Euro
TVA inclus

142 mp, grădină 350 mp

Comunitate restrânsă și planuri inspirate de visele familiei: bucurie și spațiu pentru creștere

Alege construcții moderne, ce oferă o optimizare a spațiului de locuit. Aceste vile de tip american sunt construite și amenajate ca să oferre o largă suprafață pentru desfășurarea activităților cotidiene. Iar planurile pentru ”acasă” conduc și spre activități în cadru privat în aer liber, pe tarese individuale și grădina de 450 mp.

Am ales stilul grandios american care oferă posibilități de amenajare a spațiilor individuale sau comunie de lucru și distracție pentru fiecare membru al familiei și fiecare plan.

Mărimea considerabilă a grădinii, și delimitările interioare ale garajulului, terasa și zona acoperită de pattio sunt detalii de care te vei bucura în acest generos ”acasă” aproape de oraș. Sunt case cu toate standardele aplicate în construcțiile actuale, dar cu gândul la viitor.

450 mp de grădină pentru băi de natură

Large
Villa

Descoperă influențele spectaculoase ale naturii într-un tablou care are loc de mai mult și vine mai aproape.

Cei 450 mp de curte generoasă sunt prevăzuți cu gard, alee pavată și plante pentru o incursiune rapidă și simplu de întreținut în atmosfera naturii de care poți totuși să beneficiezi aici, aproape de oraș.

Grădina reușește să insufle senzația de siguranță în mijlocul naturii și acomodează atât hobbiuri, cât și perspective de construire a unei piscine, a unui teren de sport sau a unui foișor în mijlocul straturilor de flori.

Casa este compartimentată perfect pentru o familie tânără care fie lucrează de acasă, fie iubește petrecerile cu mulți invitați. Fiecare Large Villa integrează în planul său 3 dormitoare și 3 băi, un garaj interior și un pattio acoperit. Iar ca stil de amenajare poți alege un country living reinterpretat sau un stil minimalist și elegant, pentru un stil impecabil.

Viziune cu loc de experimente

”Am lucrat de-a lungul timpului în zone care ne-au oferit posibilitatea să aducem la realitate microuniversuri unice. Proiectele noastre sunt inspirate de oameni adaptați la contextul contemporan, care au standarde înalte și așteptări clare. Construcțiile de tip Large Villa din complexul subUrbia sunt concepute pentru cei care aleg să fie aproape de oraș, cu facilități moderne, dar cu luxul naturii inclus.”
Oros Manuela, reprezentant Hold Invest Imobiliare

14845

Grădini generoase

Cu mărimi de 450 mp, apropierea de natură a fost dezideratul pentru acest microunivers în care puteți începe să creșteți împreună.

Spațiu suplimentar

Construcție la standarde înalte, cu posibilitate de amenajare a mansardei oferită BONUS, ca un plus la spațiul deja generos. 

Viziune pentru viitor

Complexul oferă evadare din oraș, dar reconectare rapidă și apropiere de facilitățile urbane, o cale de mijloc ce nu reprezintă un compromis.

Închipuie-ți că locul unde le poți avea pe toate există și este aproape de oraș, dar are luxul naturii inclus și spațiu destul pentru vise vechi sau planuri noi.

Descoperă un trai fără compromisuri

Grădini impresionante și volumetrii moderne ale caselor de tip american și o armonie clară între generozitatea terenului înconjurător și funcționalitatea interioarelor.

Grădinile

350 mp

Casele de tip Large Villa dispun de 450 mp de curte amenajată cu plante perene, 2 locuri de parcare interioare și cotă parte din drumul de acces.

Curtea a fost amenajată cu piatră cubică. Gardul este realizat din fier forjat și poarta dispune de deschidere electrică. Curțile dispun de lămpi solare.

Parter

142 mp utili

Parcare interioară, hol, baie, bucătărie design open space, cu living și ieșire în curtea privată din spatele casei, terasă de vară acoperită.

Etaj

142 mp utili

Hol, dormitor cu dressing walk-in, două băi, alte două dormitoare și două balcoane cu acces din hol și din dormitor. Orientare spre sud.

Mansardă

20 mp utili

Posibilități nelimitate definite de pasiuni sau lucru. Spațiul mansardei este oferit Bonus pentru planurile tale.

Luxul naturii la tine acasă!

Vile cu 30% mai spațioase, în Jucu. Proiect inovator de vile grandioase în stil american.
La 17 km apropiere de Cluj-Napoca, ești departe de agitație, dar AICI!

Solicită informații