0724 323 880

Acceptăm credit imobiliar

Grand
Villa

Luxul naturii și posibilități nelimitate de a combina propria ambianță cu spațiul de 167 mp dedicat creșterii. O experiență exclusivistă.

Generoasă, ca natura

Imaginează-ți un alt nivel de viață și un loc unde creșterea e naturală. De la creșterea familiei, la work from home inspirat, alegerea este o Grand Villa în complexul Suburbia.

Vilă de lux, potențial enorm

178 000 Euro
TVA inclus

167 mp, grădină 450 mp

Generoase și cu un plan inspirat de nevoile familiei: spațiu pentru lucru și pentru bucurie

Vilele de tip GRAND sunt gândite cu un plan in stil american care oferă un spațiu mai generos și o dispunere care îmbină nevoia cu exuberanța unui stil aproape de natură.

Standardele aplicate în construcție sunt la cel mai înalt nivel, cu o diferențiere clară de alte proiecte actuale, prin detalii care sunt posibile datorită proiectului extins: garajul interior, terasa și zona acoperită de pattio.

Am prevăzut, pentru confortul și liniștea familiei, pereți care asigură izolarea atunci când este necesar, geamuri generoase de tip termopan, cu deschidere largă spre natură și treceri naturale interioare, pentru planuri care se construiesc pentru familie sau pentru nevoile fiecărui membru.

Cu 30% mai mare decât media zonei

Grand
Villa

Definește propriile dorințe, pe o pânză cu un infinit de posibilități de decorare.

Alături de spațiu grandios al interioarelor generoase, casa este amplasată pe un teren de 450 mp cu un potențial enorm pentru petrecere a timpului în natură. De la sport, la petreceri și noi moduri de a transforma spațiul, aceasta este caracteristica de care vă veți bucura împruenă, în jocuri sau la petrecerile cu mulți invitați.

Un Grand Villa integrează, asemeni celor două Grand Mansions, o amenajare cu 3 dormitoare și 3 băi, un garaj interios și un pattio acoperit. Bucătăria deschisă și holurile care fac legăturile firești între zone pot fi definite cu elementele de finisaj asemănătoare caselor deja finisate prezentate în complex.

Gândite de un designer pentru a transmite luxul naturii în casa ta, cu decorațiuni minimaliste și elegante, poți avea același stil impecabil și într-o Grand Villa în stil american. Iar ”acasă” devine locul tuturor posibilităților.

Viziune cu influențe spectaculoase

”Am lucrat de-a lungul timpului în zone care ne-au oferit posibilitatea să aducem la realitate microuniversuri unice. Proiectele noastre sunt inspirate de oameni adaptați la contextul contemporan, care au standarde înalte și așteptări clare. Construcțiile de tip Grand Villa din subUrbia aduc spațiu suplimentar, un cadru privat și liniște în contextul unui cadru urban tot mai aglomerat.”
Oros Manuela, reprezentant Hold Invest Imobiliare

14844

Spațiu suplimentar

Construcție cu 30% mai mult spațiu față de media zonei și posibilitate de amenajare a mansardei BONUS.

Grădini generoase

Cu mărimi de 450 mp, apropierea de natură a fost dezideratul pentru acest microunivers în care vă așteptăm să începeți viața.

Viziune pentru viitor

Complexul oferă evadare din oraș, dar reconectare rapidă și apropiere de facilitățile urbane, un melaj perfect între aici și acolo.

Pune-ți viziunea la lucru și definește acel ”acasă” care are loc de a visa noi vise, de a lucra la noi proiecte și a de crește o familie cu noi priveliști, mai naturale, într-o Grand Villa.

Închipuie-ți cum se așează viața aici

Case cu spațiu de viață și poftă de viitor, generoase cu spațiul interior și dedicate naturii care separă viața agitată a orașului de această oază cu armonie și discreție incluse.

Grădinile

450 mp

Casele de tip Grand Villa dispun de 450 mp de curte amenajată cu plante perene, 2 locuri de parcare interioare și cotă parte din drumul de acces.

Curtea a fost amenajată cu piatră cubică. Gardul este realizat din fier forjat și poarta dispune de deschidere electrică. Curțile dispun de lămpi solare.

Parter

167 mp utili

Parcare interioară, hol, baie, bucătărie design open space, cu living și ieșire în curtea privată din spatele casei, terasă de vară acoperită.

Etaj

167 mp utili

Hol, dormitor cu dressing walk-in, două băi, alte două dormitoare și două balcoane cu acces din hol și din dormitor. Orientare spre sud.

Mansardă

20 mp utili

Posibilități nelimitate definite de pasiuni sau lucru. Spațiul mansardei este oferit Bonus pentru planurile tale.

Luxul naturii la tine acasă!

Vile cu 30% mai spațioase, în Jucu. Proiect inovator de vile grandioase în stil american.
La 17 km apropiere de Cluj-Napoca, ești departe de agitație, dar AICI!

Solicită informații