0724 323 880

Acceptăm credit imobiliar

Grand
Mansion

Căminul unde luxul naturii completează luxul interiorului. Armonia dintre intimitatea căutată și accesibilitatea necesară, aici.

Grandioasă, ca viața împlinită

Imaginează-ți viața fără constrângeri într-un Grand Mansion din complexul Suburbia, cu predare la cheie și loc imediat pentru planuri mârețe.

Vilă de lux, finisată de designer

248 000 Euro
TVA inclus

167 mp, grădină 450 mp

Exclusiviste și cu design inspirat de valorile familiei: armonie și naturalețe

Aceste vile de tip american sunt construite și amenajate cu gândul la cei care vor să evadeze într-un spațiu ce le lasă loc de dezvoltare și îi conduc spre viitor.

Stilul grandios american este vizibil în mărimea considerabilă, cu 30% în plus față de alte proiecte și detaliile de design: garajul interior, terasa și zona acoperită de pattio.

Structura de beton, construcția cu oase solide din materiale moderne și termoizolație de ultimă generație sunt doar stratul ascuns al acestor construcții.

Am prevăzut, pentru confortul și liniștea familiei, pereți care asigură izolarea atunci când este necesar, geamuri generoase de tip termopan, cu deschidere largă spre natură și instalații eficiente de lumină și încălzire.

Finisat 100% la cheie

Grand
Mansion

Imaginația este orizontul, căci spațiul este unul care nu limitează visele.

Finisajele de lux includ marmură, electrocasnice moderne de lux și decorațiuni selecte.

Casa este compartimentată perfect pentru o familie tânără care fie lucrează de acasă, fie iubește petrecerile cu mulți invitați. Un Grand Mansion integrează în planul său 3 dormitoare și 3 băi, un garaj interios și un pattio acoperit. Iar elementele de finisaj sunt gândite de un designer pentru a transmite luxul naturii în casa ta, cu decorațiuni minimaliste și elegante, pentru un stil impecabil.

Grădina generoasă de 450 mp reușește să insufle senzația de siguranță în mijlocul naturii și acomodează atât hobbiuri, cât și perspective de construire a unei piscine, a unui teren de sport sau a unui foișor în mijlocul straturilor de flori.

Viziune schițată de designer, să o numești "acasă"

”Alegerea unui Grand Mansion va fi similară cu alegerea simplității peste complicații. Am gândit designul interior cu o perspectivă dedicată minimalismului. Natura este suverană aici, iar natura umană se va mula perfect pe nuanțele elegante ale combinațiilor de materiale, culori și alegeri care elevează spațiul generos.”
Ioana Ionescu, chef designer Grand Mansion Jucu

14811

Decorațiuni selecte

În viziunea designerului concentrat pe minimalism și contemporaneitate. O pânză albă pe care îți poți construi propriul stil.

Dotări ultramoderne

Electrocasnice premium și linii minimaliste în inox și sticlă. O completare ideală a stilului gândit pentru aceste vile.

Finisaje de lux

De la producători premiați, cu detalii de marmură și cuarț. Încălzire în pardoseală, parchet stratificat, sistem de răcire cu panouri radiante.

Evadează spre liniștea și spațiul neîngrădit al unei adevărate grădini și vile cu luxul naturii și apropierea de oraș incluse.

Luați-vă locul în peisajul luxului

Volumetrii impresionante ale terenului înconjurător și o armonie discretă între spațiu și funcționalitate.

Grădinile

450 mp

Casele de tip Grand Mansion dispun de 450 mp de curte amenajată cu plante perene, 2 locuri de parcare interioare și cotă parte din drumul de acces.

Curtea a fost amenajată cu piatră cubică. Gardul este realizat din fier forjat și poarta dispune de deschidere electrică. Curțile dispun de lămpi solare.

Parter

167 mp utili

Parcare interioară, hol, baie, bucătărie design open space, cu living și ieșire în curtea privată din spatele casei, terasă de vară acoperită cu deck din lemn.

Etaj

167 mp utili

Hol, dormitor cu dressing walk-in. Două băi, alte două dormitoare și două balcoane cu acces din hol și din dormitor. Orientare spre sud.

Mansardă

20 mp utili

Posibilități nelimitate definite de pasiuni sau lucru. Spațiul mansardei este oferit Bonus pentru planurile tale și spre deosebire de alte locuințe, este complet transformabil.

Luxul naturii la tine acasă!

Vile cu 30% mai spațioase, în Jucu. Proiect inovator de vile grandioase în stil american.
La 17 km apropiere de Cluj-Napoca, ești departe de agitație, dar AICI!

Solicită informații